dijous, 18 d’octubre del 2012

Copa Catalunya. Es ve el clàssic tarragoní

Data 23 de maig de 1962

Partit, Nàstic 3 Reus 0, gols de Serer, Polito i Navarro. Asistencia, segons dades del llibre de caixa 8.500
persones. Informació facilitada per Enric Pujol Cayuelas
Arxiu: Rafael Vidal Ragazzon




El proper 31 d'octubre, a les 20:15 h, a l'estadi Municipal disputaran la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya, el CF Reus Deportiu i el Gimnàstic de Tarragona.

El millor és que el 11 de novembre s'enfrontaran de nou i aquest cop per a la Jornada 14 de la Lliga on tots dos equips es troben en el mateix grup 3.

Els roig-i-negres arriban a aquesta fase després d'eliminar a l'Amposta i al Lleida Esportiu i, en el cas del Gimnàstic, arriba a la seva primera eliminatòria venint de la temporada anterior on jugava a la categoria de Plata.

Feia 10 anys que no s'enfrontaven aquests dos equips. L'última vegada va ser a la J37, el 11 de maig de 2003 a la temporada 2002-03 de las Segona Divisió B - Grup 03.
S'han enfrontat en 22 oportunitats amb 15 victòries del Club Gimnàstic, 6 empats i 1 victòria del CF Reus Deportiu.

Així que a preparar-se per gaudir a casa nostra’ del gran clàssic tarragoní que en paraules de l'entrenador del Reus, Santi Castillejo traient una mica de ferro a l'assumpte explica: “el partit servirà perque Els jugadors que no disposen de tants minuts juguin i agafin rodatge. Castillejo creu que la Semblança entre el partit de Lliga i el de Copa Catalunya “és anecdòtic”, però que Sempre és positiu “ver el proper rival sobre el camp. El Tècnic reusenc también valora positivament el fet que “no ens haguem de desplaçar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada