dilluns, 3 de desembre del 2012

Nàstic i Reus el trenet tarragoní que s'allunya de la zona perillosa



La jornada 17 d'aquest cap de setmana va deixar als dos equips tarragonins que comparteixen el mateix grup amb un millor sabor de boca per seguir sumant punts i estar fora de la zona de perill.

El Nàstic va aconseguir la seva primera victòria de la temporada fora del seu estadi continuant amb una dinàmica guanyadora que aixeca els ànims dels seus jugadors. Dos partits seguits guanyats i amb el gol de Dani Quintana per la mínima davant el Constància van guanyar els seus tres punts necessaris per seguir pujant.

De l'altra banda el Reus enfront del CD Binissalem va treure els seus tres punts en forma agònica i recupera una mica l'ànim que venia decaigut ja que venien de perdre durant tres jornades.

Va ser un partit molt dur i es va patir fins a l'última jugada on Jordi Plans que havia reemplaçat a Álvaro va aconseguir encaixar de cap el 1-0 i deixar el Reus en la 12° posició de la taula.

La propera data tampoc serà fàcil per als dos equips de Tarragona que estan 12 i 13 a la taula. El Reus viatjarà a Mallorca on s'enfrontarà amb un equip que també està lluitant per romandre en la categoria.

Mentre que els de Salamero rebran al Nou Estadi al Ontinent altre rival que també necessita sumar punts. Un cap de setmana dur que es rep amb bona cara.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada