dilluns, 26 de novembre del 2012

Bàsquet a ElevenFoot per Berni Álvarez

En ElevenFoot anem ampliant la nostra oferta esportiva molt més enllà del futbol, ​​i aquest cop podem donar-nos el luxe de dir de la mà i el canell d'or de Berni Álvarez l'actual entrenador del CB Tarragona.

A partir d'ara, comptarem amb l'opinió i mirada de Berni, que ens brindarà detalls de tot el que ens deixa aquesta temporada de rècords de la Lliga ACB de bàsquet espanyola.


Foto gentilesa Assignia Manresa: http://www.basquetmanresa.com/node/3796

Jornada d'estrenes, confirmacions i rècords

La jornada 9 de la Lliga ACB ens ha deixat dades molt interessants amb una jornada en què s'han produït uns quants estrenes, que no per esperats i tardans, han estat com a mínim, molt desitjats per als seus protagonistes.

Estrenes

Arranquem amb l'estrena de l'Assignia Manresa com a guanyador, la seva primera victòria ha trigat a arribar, havien tingut un parell de bones oportunitats anteriorment, però que fins ara no havien pogut concretar. Una mica d'aire fresc, per a un equip que acostuma a començar bé les temporades. Aquest any segurament li aquesta costant una mica més, però que també està acostumat a patir i lluitar sempre.

També un altre estrena amb Canàries com a guanyador de local, l'equip de la Llacuna, havia guanyat fora del seu camp, però encara no s'havia estrenat a casa.

És una manera d'agafar confiança en una tasca que és bàsica, guanyar a casa per salvar la categoria.

Estrena de Tabak com a entrenador en la Lliga ACB, en el seu primer partit oficial amb el Caja Laboral no havia tingut sort, perdent contundentment en Eurolliga, però en la lliga domèstica ha aconseguit la victòria en el seu primer partit, una bona manera de començar la cursa cap a la recuperació d'un equip guanyador.

Confirmacions

Jornada de confirmacions, la primera la de València Basket, com un equip a tenir en compte, s'assenta en la segona posició de la taula després de guanyar el Barcelona en un bon partit. La profunditat de la plantilla i la mentalitat que tenen els faran un equip molt a tenir en compte aquest any.

Confirmació de Gran Canària com un equip estable, dur i difícil de guanyar. Sortir victoriós de la pista de Obradoiro no és fàcil i més després de venir l'equip gallec amb una confiança brutal després de la seva victòria la setmana anterior a la pista de Baskonia.

I deixo l'última confirmació: La de Bilbao bàsquet com un dels grans, tot i les lesions que han tingut en aquest inici i de patir molt en el seu partit contra un Fuenlabrada, aquest equip està demostrant una bona reacció després del canvi d'entrenador .

Rècords

Jornada de rècords impressionants, ja que a més de celebrar la seva primera victòria, l'Assignia Manresa ho va fer amb un rècord en el nombre de triples convertits en un partit: fins a 18 triples convertir l'equip de Ponsarnau igualant la anterior marca del Real Madrid, però fent-ho amb un percentatge molt millor, 18/29 un increïble 62%!



Per Berni Álvarez
@b5alvarez
Tècnic del
CB Tarragona

@CBTarragona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada