dilluns, 17 de desembre del 2012

Les dues cares de la moneda



Si la setmana passada un penal donava als equips tarragonins l'únic gol de la jornada -del Reus-, aquest cap de setmana un penal li ha tret al Nàstic la possibilitat de sumar. El Reus, però, ha tornat a guanyar, per tercer cop consecutiu.

El Gimnàstic va caure 2-1 al fortí del líder, l'Olímpic de Xàtiva). Després d'una primera part sense gols, l'Olímpic es va avançar a la segona i Eloy Gila va haver d'empatar al minut 80. Poc va durar l'esperança de sumar, perquè en dos minuts els grana van cedir un penal i van perdre Rodri, que el va cometre amb la mà. El jugador local Rifaterra no va fallar.

El Reus, que va guanyar l'Atlético Baleares per 2 a 0, va resoldre el partit amb les dues dianes a la primera meitat (
1-0 Sangrà; '27, 2-0 Marquès; '44). A la segona part, els roig-i-negres només van haver de mantenir el resultat, amb un factor que facilitava encara més la tasca: l'expulsió del visitant Xavi Molina per doble amonestació a falta de quinze minuts.

El Gimnàstic té el descens a dos punts i fins i tot marge d'error, però els objectius marcats estan més amunt. El Reus, que ha guanyat 8 partits, ha empatat 2 i ha perdut 8, se situa en la setena posició, però lluny de les possibilitats d'ascens.


Per Marcos Moreno Teruel
Foto: Reus Deportiu 

Propera jornada n. 20

 
Villarreal C.F. B   Orihuela CF
  
Espanyol B vs. Valencia Mestalla CF
 
Gimnàstic vs.  Huracan Valencia CF
 
CF Badalona vs. CD Olímpic

CE Hospitalet  vs. Ontinyent CF
 
CD Binissalem vs. CD Constància
 
Mallorca B vs. UE Llagostera
 
CD Atlétic Balears vs. UE Sant Andreu
 
Levante B vs. Reus Deportiu
 
Yeclano CF vs. Prat






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada