dilluns, 10 de desembre del 2012

Un penal trenca el zerozerisme

El Nàstic al Nou Estadi i el Reus a Mallorca van arribar al minut 90 amb sengles partits empatats a zero. Només un penal a favor del Reus, al minut 91, va donar un gol als equips de la província de Tarragona. Els reusencs i els tarragonins van manar més que els seus rivals, però no van tenir encert.
El Gimnàstic va jugar força bé contra l'Ontinyent, però Rangel i la manca de sort van evitar que el cuir entrés a la porteria. Finalment, el resultat no es va moure (0-0).
Al camp del cuer, el Mallorca B, va haver-hi la bona notícia però també la dolenta. El golejador Sergio León va tornar a marcar, transformant l'esmentada pena màxima a l'últim minut, després que l'expulsió del guardameta rival -així com va estar expulsat Joan Campins- fes entrar el porter suplent Martí. La part negativa del 0-1 és que Ferran Asensio es va lesionar al minut 14 de la primera part.
Els resultats d'aquesta setmana fan que el Reus estigui una mica més tranquil que el Nàstic a la classificació.