dimarts, 4 de desembre del 2012

¿Retorn al Passat?


Els Lakers no estan bé, això és evident però un no acaba d'entendre massa bé la raó.
Els fitxatges de Nash, Howard, Jamison, amb la continuïtat de Kobe, Pau i Artest o MWP com vulguin dir, asseguraven un equip que havia de lluitar per l'anell de la NBA.
La incredulitat arribo a pretemporada quan no van ser capaços de guanyar ni un sol partit. L'inici de la temporada regular confirmava els presagis: l'equip no funcionava. Era culpa de Brown (l'antic entrenador)? Era la incompatibilitat de Howard i Pau? Era l'edat de Nash i Kobe? Era la manca de profunditat a la banqueta?
El primer que va pagar va ser l'entrenador, es va canviar a un estil més ofensiu (D'Antoni), però l'equip no acaba d'arrencar, sembla que el segon pot ser Pau. El que està clar és que l'equip no funciona.
Ahir vaig veure el partit que van jugar contra Orlando Magic a l'Staples Center de LA. Em vaig espantar una mica, un equip inconnex, poca sensació de col·lectivitat, presibilidad tàctica quan davant tenia un dels pitjors equips d'aquest any.
I de seguida em va venir al cap l'equip que va armar fa uns anys Lakers, quan va signar a Payton, Malone i tenien a Shaq i Kobe... ¿Retorn al Passat?



Per Berni Álvarez
@b5alvarez
Tècnic del
CB Tarragona
@CBTarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada