dilluns, 22 d’octubre del 2012

Javi Salamero no canvia la dinàmica grana i el Reus Deportiu torna a fer tres gols

Foto: Comunicació Reus Deportiu

Quan Salamero va arribar al Nàstic, va comentar que la seva adaptació havia de ser “immediata”, sense marges ni concessions. De moment, però, el míster aragonés no ha fulminat el monstre que va fer fora Kiko Ramírez: el resultadisme. Els grana, que van empatar en el partit que van jugar entre setmana al feu del Mallorca B (1-1), han perdut aquest cap de setmana contra el Llevant B (1-0). Els tarragonins van fallar les ocasions que van tenir al primer tram de partit, i a última hora, de penal, van encaixar el gol de la derrota. Andy va transformar per als granota i Xisco Campos va ser expulsat per doble amonestació. Ja amb deu jugadors, Aarón Bueno va poder fer un empat que no va arribar.

El Reus continua guanyant-se la confiança dels seus seguidors. Ha vençut per 3 a 0 al seu camp, on no ho aconseguia des del primer cop que hi va jugar aquesta temporada. Només començar el partit d'ahir els roig-i-negres es van trobar amb un gol en pròpia del jugador de l'Orihuela Benja. Amb el resultat a favor, el joc dels reusencs va ser tan bo com el mostrat la setmana passada contra el Valencia Mestalla (1-3). Sergio León va fer diana aixecant l'esfèric per sobre del porter Caballero, donant tranquil·litat als locals amb el 2 a 0. Ferran, amb el cap, va sentenciar quan els alacantins cercaven amb més ganes el marc d'Àngel.

La classificació mostra a un Nàstic amb 8 punts que malgrat tot té la salvació a un partit. El Reus (14 punts) es planta en la novena posició i quasi equidistant amb les dues promocions, la d'ascens (6 punts per sobre) i la de descens (5 per sota).

Per Marcos Moreno Teruel






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada